FAQ

Ik heb een campingticket (woehoeee!). Kan ik het festival verlaten om terug te keren naar de camping / parkeerplaats?

Geen probleem. Met een camping polsbandje (+ festivalpolsbandje) kan je het festivalterrein verlaten en zonder problemen terugkeren.

Natuurlijk moet je weer langs de beveiliging, dus zorg ervoor dat je niets illegaals meeneemt!

Waar bevindt de camping zich?

De camping ligt letterlijk naast het festival. Volg gewoon de borden als je dichterbij het festival komt en je vindt de camping!

Kan ik een camper of caravan meenemen?

Nope. Op Camp WOW! kan je slapen in je eigen tent, vooropgezette tent of een Festihut. Campers of caravans kunnen niet naar binnen.

Kan ik de camping bereiken met het openbaar vervoer?

Via www.9292.nl kan je een persoonlijk openbaar vervoersplan maken! De dichtstbijzijnde bushalte bij de camping is ‘Brug Donk’ in ‘Beek en Donk’. Voor meer informatie over hoe u naar WiSH Outdoor kunt komen, zie de reisinformatie HIER.

Zijn er lockers beschikbaar op de camping?

Yes, er zijn lockers.

Wat voor soort eten is er op de camping verkrijgbaar?

Camp WOW! is uitgerust met een grote verscheidenheid aan heerlijke gerechten. Ontbijt? Lunch? Diner? Snacks? Geen probleem! Het kan allemaal.

Wat is de minimumleeftijd voor de camping?

18. Zonder uitzonderingen.

Wat zijn de openingstijden van de camping?

Camp WOW! is geopend op vrijdag 3 juli om 13.00 uur en sluit maandag 8 juli om 11.00 uur.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

We hebben een speciale parkeerplaats voor campinggasten. Hier kan je voor €15,- per auto het hele weekend parkeren. Het mooiste van alles is, dat de parkeerplaats direct naast Camp WOW! ligt. Dichterbij kan haast niet 🙂

Kan ik mijn campingticket aan iemand anders doorgeven?

Zodra het campingticket bij de ingang is gescand, ontvang je een campingpolsbandje en vervalt het kaartje. Het polsbandje is niet overdraagbaar, het heeft dus geen zin om het ticket door te geven, omdat deze slechts eenmalig te gebruiken is.

Heb ik toegang tot het festival met mijn campingticket?

Nee. Om toegang te krijgen tot het festival moet je in het bezit zijn van een apart festivalticket. Klik hier om je festivaltickets te kopen!

Is er beveiliging ter plaatse?

Er is te allen tijde bewaking ter plaatse en een EHBO-unit (24 uur per dag open). Er zullen ook ninja’s zijn om je spullen te beveiligen, maar je zult ze waarschijnlijk niet zien. Ninja-stijl.

Zijn er gratis douches/badkamers?

Natuurlijk! Je hebt voldoende ruimte om jezelf om te toveren tot party-mode. Zijn de douches gratis? JAZEKER!

Welke uren kan ik de douches gebruiken?

De douches kunnen gebruikt worden tussen ergens in de ochtend en ergens in de avond. Dit wordt ter plaatse gecommuniceerd.

Kan ik naast mijn vrienden kamperen als we niet samen aankomen?

Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kan je gewoon tegelijk met je vrienden aankomen. Dit kan bijvoorbeeld vrijdag om 13.00 uur zijn. Als je niet in staat bent om een tijd te regelen waarbij iedereen zich tegelijk kan settelen, dan kan je voor een speciale ‘Wolfpack’ voor jou en je vrienden gaan. Als je met een grote groep vrienden bent, hebben we zelfs wat extra’s voor je toegevoegd. Voor meer informatie en reserveringen, kijk bij accomodaties.

Mijn vrienden willen maar voor één nacht komen, moet ik een ticket voor hen kopen?

Ja natuurlijk! Camp WOW! is alleen toegankelijk met een geldig campingticket.

Wat als ik de camping na het festival niet meer kan vinden?

De camping ligt op slechts 50 meter afstand van het festival. Je zou dus behoorlijk verknoeien als je de camping niet zou kunnen vinden. Toch zijn er genoeg borden die je naar de camping leiden. Mocht je dan nog de camping niet kunnen vinden, dan is er voldoende personeel beschikbaar om je de weg naar je bed te wijzen.

Is er een plek om koffie te kopen? Ik heb koffie nodig om op te starten!

Wat is een camping zonder goede oude koffie? Ja, er is een plek om koffie/heet water etc. te halen.

Waar is de dichtstbijzijnde geldautomaat?

De dichtstbijzijnde geldautomaat bevindt zich op 5 minuten lopen van de camping (Rabobank – Koppelstraat 91). Vraag de medewerkers of onze lieve buurtbewoners om meer informatie wanneer je de weg niet weet.

Kan ik mijn vrienden meenemen naar Camp WOW!?

Zolang ze een ticket kopen, kunt u dat zeker doen ;)!

Moet ik in een tent slapen?

Nee. Niet echt. Alhoewel een tent vrij comfortabel is in vergelijking met het slapen op of onder een uitklapbare tafel buiten. Je kunt slapen waar je maar wilt, zolang je de regels maar niet overtreedt. Slaap bijvoorbeeld niet op onbevoegde plaatsen op de camping.

Hoe dicht ligt de camping bij het festivalterrein?

Naar het festival toe duurt het ongeveer 30 seconden. Van het festival naar de camping waarschijnlijk 10 minuten 😉

Kunnen we alcohol meenemen? Is er een mogelijkheid om drankjes te kopen op de camping?

Je mag 2 liter alcohol meenemen naar de camping. Houd er rekening mee dat er maximaal 15% alcohol in zit en niet in een glazen fles. Geopende flessen en zelfgemaakte mixen zijn niet toegestaan. Natuurlijk is er op de camping voldoende (koude) drank beschikbaar voor een redelijke prijs! 🙂

Kan ik eten meenemen?

Zo veel als jij maar op kunt in een weekend!

Mag ik een kampvuurtje maken?

Nee helaaaaasch. Alle soorten open vuur zijn verboden.

Kan ik een BBQ meenemen?

Je mag een wegwerp BBQ meenemen, maar geen houtskool-BBQ! Daarnaast mag je ook een klein gasstelletje meebrengen. Er zijn enkele belangrijke beperkingen ten aanzien van het gebruik van een BBQ en gasstel:

  1. Alleen propaan- en butaangasapparaten zijn toegestaan op de camping.
  2. Alle kooktoestellen moeten voorzien zijn van een certificaat van een nationaal erkende keurings- of certificatie-instelling.
  3. De maximumhoeveelheid propaan per kampeerterrein mag niet meer dan 250 gram bedragen.
  4. Tijdens het gebruik van het kooktoestel moet te allen tijde een minimumafstand van 3 meter worden aangehouden. Bewaar brandbare producten/vloeistoffen ook op een afstand van 3 meter.
  5. Kooktoestellen mogen alleen worden gebruikt tussen 7.00 uur en 2.00 uur.
  6. Kooktoestellen mogen tijdens het gebruik nooit onbeheerd worden achtergelaten.
    Er is een centrale BBQ-spot op de camping. Vlees en andere BBQ spullen moet je zelf meenemen.

Zijn er stopcontacten om te gebruiken?

Er zijn niet stopcontacten overal op de camping. Wel zijn er plekken waar jij je telefoon kunt opladen of je krultang in kunt pluggen. So don’t worry!

Kan ik mijn telefoon opladen?

Jazeker, er is een oplaadpunt op de camping.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden op de camping?

Je kunt betalen met je bankkaart (MasterCard/Maestro/VISA) en contant geld.

Hoeveel ruimte heb ik om mijn tent op te zetten?

Neem a.u.b. geen zespersoonstent mee voor jou alleen, maar als je een partytent in het midden van je groep wilt opzetten, dan is dat geen probleem. Wil je meer ruimte voor jou en je vrienden hebben? Boek dan een van de Camp WOW! Wolfpack tickets: meer ruimte voor je tent en zelfs een aantal leuke upgrades om je de beste WiSH Outdoor weekend EVAHHHH te geven!

Kan ik mijn medicijnen meenemen?

Uiteraard zijn alle legale medicijnen toegestaan op de camping. Gelieve een medisch bewijs mee te brengen als bewijs. Als je medicatie gekoeld moet worden, vul dan het contactformulier onderaan de website in.

Terug naar beginpagina